Omleta cu sunca si marar

de Merisor in Mancare copii, 12 Mai 2014 | 4308 vizualizari

 

Mi-a facut Irina pofta de omleta cu sunca, cu reteta postata in concurs, asa ca am preparat la multicooker o omleta pufoasa si satioasa.
Multumesc, Iri, pentru inspiratie!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 30 gr mozzarella rasa
  • cateva felii de sunca presata
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingura gris
  • 1 varf lingurita sare
  • 2 fire marar
  • 1 lingurita ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca si marar:

Ungem vasul multicookerului cu uleiul de masline si asezam feliile de sunca in el.

Conectam aparatul la sursa de curent si setam programul Boil pentru 10 minute.

Intr-un bol, batem cele 3 oua cu putina sare, adaugam laptele, grisul, mozzarella si mararul tocat si turnam compozitia peste sunca presata cand aceasta incepe sa se rumeneasca.

Inchidem capacul vasului si asteptam expirarea timpului.

Eu obisnuiesc sa adaug lapte sau apa minerala in omleta pentru ca iese mai pufoasa si mai multa :D

De data aceasta am adaugat si o lingura de gris, asa am invatat eu cand stateam la camin si eram de serviciu la cantina, asta in timpul liceului.

Am intors omleta si pe partea cealalta cu 5 minute inainte de a expira timpul, pentru ca multicookerul nu rumeneste bine preparatele deasupra. Asta nu inseamna ca nu sunt coapte, dar nu se obtine culoarea aceea rumena ca in cuptor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
DeSenvis Iepuras de Paste