Orez cu legume

de Mitinita in Mancaruri de legume, 12 Oct 2018 | 3084 vizualizari

 

Orez cu legume este o mancare rapida, sanatoasa si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras
  • 1 rosie
  • 1 dovlecel
  • 1 cana de orez
  • 3 cani de apa
  • 2 linguri de ulei
  • sare si piper, dupa gust
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Orezul se spala si se scurge.

Legumele se curata si se taie cubulete. 

Ceapa se caleste in ulei, se adauga morcovul, apoi ardeiul, dovlecelul si rosia. 

Se adauga orezul, apa, sarea, se amesteca si se pune capacul.

Se lasa la foc mai mare pana cand incepe sa fiarba, apoi se lasa la foc mic pana cand s-a evaporat apa.

Se opreste focul si se lasa deoparte, acoperit, pentru inca 10 minute.

Serviti ca si garnitura sau ca atare.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (9)

Rocsi 1

14.10.2018, 20:01

Un fel de pilaf, cum ii spunem noi. Foarte gustos!

-Licurici- 1

15.10.2018, 08:16

dantes 1

16.10.2018, 11:33

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume, de toamna