Orez fiert in soia cu legume

de ionix in Vegan / Raw vegan, 8 Apr 2010 | 9447 vizualizari

 

o mancarica usoara si rapida...

 

INGREDIENTE

  • o cana cu orez 
  • 3 cani cu apa
  • 6 linguri sos de soia
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • chilli
  • 2 linguri sos sos worcestershire
  • 1/2 lingurita oregano
  • 300 g porumb dulce
  • sare
  • 3 cepe mari
  • 3 morcovi
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez fiert in soia cu legume:

  Orezul se pune la fiert impreuna cu cele 3 cani de apa si 3 linguri cu sos de soia. 

Se lasa la fiert la foc mare pana cand scade orezul, o sa ramana un pic al dente.

Intre timp taiem ceapa julien, morocovii rondele si spalam porumbul.

Se pun in tigaia incinsa sosul  worcestershire si punem ceapa la calit in sos. Adaugam uleiul de masline si lasam 2-3 minute. Punem si morcovul iar apoi acoperim cu un capac si lasam la inabusit circa 10-15 minute.

Adaugam oregano, chilli si 3 linguri cu soia. Amestecam bine, punem capacul si lasam iar la inabusit.

Morcovii trebuie sa ramana un pic tari si turnam porumbul.

Mai lasam 2-3 minute, punem sare si luam de pe foc.

Amestecam cu orezul si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez fiert in soia cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Amestec de legume uscate - VIGITA