Orez salbatic cu ciuperci

de mamaieelena in Mancaruri de post, 16 Iul 2011 | 5121 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr.orez (eu am masurat cu cana)
  • 1/2 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 rosie
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ardei iute
  • 150 gr.ciuperci proaspete
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez salbatic cu ciuperci:

Toate legumele se taie in cuburi si ciupercile le taiem in patru apoi le punem la calit intr-o cratita cu cele 3 linguri cu ulei.

Orezul il trecem printr-un jet de apa si-l punem peste legume; il lasam circa 5 minute si apoi cu cana cu care am masurat orezul am pus si apa fierbinte peste orezul cu legume si ciuperci;

precizez insa ca am pus 2 cani si jumatate de apa.

Il lasam sa scada apa si orezul este gata.Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez salbatic cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

horia 1

26.07.2011, 21:25

imi place cum arata,dar ce fel de orez este asta?n-am auzit de el pana acum!

mamaieelena 1

27.07.2011, 00:28

aceasta este denumirea orezului care este un amestec de diferite sorturi de orez acesta care eu l-am folosit are 3 sorturi este f bun

Bucataras Medi 1

27.07.2011, 21:38

bun, bun..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Sarmale cu orez si ciuperci