Orez sarbesc

de stefy_a in Pui, 24 Aug 2016 | 4723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept de pui
  • o cana orez
  • o ceapa
  • 200 gr ciuperci champignion ( sau o cutie ciuperci)
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare, piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez sarbesc:

- se taie pieptul de pui cubulete si se pune la fiert cu un praf de sare
- se taie ceapa si se pune la calit
- se curata ciupercile, se spala, se taie si se adauga peste ceapa si se lasa impreuna la calit 5-10 minute
- se adauga pasta de tomate, orezul si aproximativ 4 cani cu apa
- se adauga si  sarea si piperul si se lasa la fiert
- cand orezul este aproape fiert se adauga si pieptul de pui si se lasa la foc mic pana cand este fiert orezul si pana cand este scazut atat cat doriti sa fie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez sarbesc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui cu chutney de mango si orez