Ostropel de pui

de Merisor in Pui, 18 Iul 2012 | 5994 vizualizari

 

Am primit un pui micut de la tara si m-am gandit sa fac ostropel.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui intreg
  • 2 rosii mari
  • 3 linguri ketchup dulce
  • foi de dafin
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • 1 capatana usturoi
  • ulei
  • putina apa
  • 1/2 legatura patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Am spalat puiul, l-am taiat bucati si l-am pus la inabusit cu ulei, putina apa si sare.

Am condimentat cu piper, foi de dafin, oregano putin cimbru si usturoiul maruntit. 

Rosiile decojite, le-am trecut prin robot si le-am amestecat cu ketchup pentru ca erau putin acrisoare, iar noi in general preferam sosurile putin dulci.

Cand puiul s-a patruns si colorat putin am pus rosiile si l-am mai lasat pe foc cca 10 minute.

La sfarsit se pune patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

diaconta 1

19.07.2012, 12:09

imi este in plan dar nu i-a venit randul

gaby_gabytza 1

19.07.2012, 20:44

Irina 1

16.09.2013, 11:43

vreau sa fac si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui