Ostropel de pui cu ardei

de ralu_ca in Pui, 8 Iun 2014 | 28455 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • copanele, aripioare, piept pui
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 capatana usturoi
  • patrunjel
  • 2 linguri faina
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • boia ardei dulce
  • 1 borcan rosii in bulion
  • bulion
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui cu ardei:

Am spalat carnea am portionat-o. Ardeii si ceapa i-am taiat julien. Intr-o cratita am incins ulei si am prajit carnea pe o parte si alta, apoi le-am scos si le-am pus in vas de yena. In uleiul incins am calit ardeiul si ceapa cateva minute, apoi am pus rosiile din borcan, bulionul, sare, piper, boia amestecand usor. Faina am dizolvat-o in putina apa si am turnat peste compozitie. Am lasat sa fiarba pana cand scade sosul obtinut. Am pus si patrunjel tocat. In vasul de yena peste carne am turnat sosul, iar deasupra mujdeiul de usturoi ( pe care l-am preparat ). Am mai condimentat, pentru ca am simtit nevoia, dar am pus si cimbru. Am introdus la cuptor pana se rumeneste.

Am obtinut o mancare deosebita !

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

angib 1

24.05.2015, 02:14

vasul de yena acoperit la cuptor sau nu?

ralu_ca 1

25.05.2015, 06:27

neacoperit

-Licurici- 1

12.06.2015, 12:03

Arata asa de bine!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ostropel de pui