Pachetele din foietaj

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 11 Oct 2014 | 4400 vizualizari

 

....foarte gustoase si usor de preparat....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 100 g braza telemea
  • 100 g ricotta
  • 100 g proscutto
  • 1 galbenus pentru uns
  • seminte de mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele din foietaj:

Aluatul foietaj il scoatem din frigider cu 1/2 ora inainte.

Intr-un castron amestecam ricotta cu branza telemea.

Prosciutto il taiem cubulete.

Foietajul il intindem si taiem patratele mai mari.

In mijlocul fiecarui patrat punem o lingura de branza si prosciutto.Impaturim incepand cu colturile opuse.Procedam asa pana terminam ingredientele.Ungem suprafata cu galbenus de ou.

Luam o tava de cuptor,asaezam hartie de copt si deasupra asezam frumos pachetelele .Se lasa la cuptor  la 180° ,20-30 minute pana se rumenesc.

Se scot si se servesc calde sau reci.

 

TIPS-URI

1

umplutura o alegeti voi...se poate face si varianta dulce...cu pere si ciocolata sau mere si scortisoara :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele din foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose cu morcov si dovlecel