Paine cu ou la cuptor

de mihaelar63 in Sandvisuri, 30 Dec 2014 | 13104 vizualizari

 

Majoritatea cere paine cu ou . Minoritatea , adica eu nu doresc sa prajesc in ulei .. Deci va merge la cuptor impreuna cu ce se mai gaseste bucatele de una alta prin frigider .M-am inspirat de la bucataras Rodicam.

 

INGREDIENTE

  • 10 felii paine
  • 5 oua
  • 50 ml smantana
  • sare
  • oregano uscat
  • 50 ml ulei masline
  • 200 gr sunca
  • 200 gr cascaval afumat
  • 100 gr masline rondele
  • rosii cherry
  • ardei Kapia
  • sare
  • fulgi chilli
  • praz verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu ou la cuptor:

  1. Legumele se curata si se spala .
  2. Se feliaza sunca , cascavalul , prazul , rosiile si ardeiul rosu .
  3. Se bat ouale cu sare , oregano si smanatana .
  4. Se imbiba fiecare felie de paine in compozitia cu ou si se pune in tava .
  5. Deasupra fiecarei felii de paine in ou se distribuie in mod egal , sunca , cascavalul , rosiile , ardeiul si maslinele .
  6. Se condimenteaza cu sare si fulgi de chilli si se da la cuptor 20 minute .
  7. Sunt gata cand incep sa se rumeneasca .
  8. Serviti cu praz verde presarat deasupra [ pentru contrast culoare ]

TIPS-URI

1

puteti folosi si alte mezeluri , branzeturi ce aveti ramase prin frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu ou la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Constelatialeu 1

30.12.2014, 20:24

Ce bine arata !

mirela0911 1

31.12.2014, 11:37

Super arata!

Rocsi 1

01.01.2015, 20:29

Ce bunatate!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Toast cu Ricotta, busuioc si miere