Paine cu seminte

de leoflori in Piine, 3 Iun 2009 | 7812 vizualizari

 

Painica de casa cu 3 feluri de seminte.

 

INGREDIENTE

  • Reteta pt. o paine de 750 gr. :
  • ulei 2 lingurite
  • apa 290 ml.
  • sare 1 1/2 lingurita
  • zahar 2 Linguri
  • faina alba 200 gr.
  • faina integrala 300 gr.
  • drojdie uscata 1 lingurita
  • seminte floarea soarelui 2 Linguri
  • seminte in 2 Linguri
  • seminte susan 1 Lingura.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu seminte:

Am framantat in MP, apoi am scos aluatul si l-am pus la crescut in castron, la cald 1 ora pana si-a dublat volumul.

L-am pus in tava de chec si l-am lasat iar la crescut 40 minute.

Apoi am udat mana cu apa calduta, am uns usor painica si am presarat semintele si macul.
Am copt 30 minute la foc mediu.

Este pufoasa si gustoasa.

Cantitatile trebuie respectate intocmai. Doar la seminte se pot schimba.Fiecare dupa gust. Dar sa nu fie cantitate prea mare de seminte, ca va ingreuna cresterea. A 2-a zi este si mai buna, se taie felia frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu seminte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pogace-paine sarbeasca