Paine graham

de nadina73 in Piine, 26 Apr 2010 | 11130 vizualizari

 

eu zic ca e grozava. sincer, are exact gustul ca si cea din comert,chiar mai buna

 

INGREDIENTE

  • 600 g faina alba
  • 400 g faina integrala
  • 5 linguri de tarate de grau
  • 1 1/2 lingurite de sare
  • 2 lingurite de zahar
  • 500 ml apa calduta
  • 40g drojdie proaspata
  • 100 ml ulie masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine graham:

Se pune apa claduta si se dizolva drojdia ,apoi o amestec cu zaharul si sarea

Se pun toate in masina de paine si se lasa la framantat si dospit

Dupa ce a dospit se scoate se da forma dorita si se pune intr-o tava

Se lasa sa mai cresca 15-20 minute

Se pune la cuptor pentru 35-40 minute la 160 grade

Se unge cu putina miere de albine dizolvata cu apa sau ulei de masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine graham" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (21)

ela 1

27.04.2010, 00:21

nu stiam ce mananca ciorile aleapainea ta,nesimtitele acum merg la culcare

nadina73 1

27.04.2010, 00:27

lasa ele nu fi trista ca facem alta si mai mare si mai lata numai haide in spania

nadina73 1

27.04.2010, 00:28

am fost prin curtea vecinilor ,dar ma duc si eu la somn ca e gata cu plimbarile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine in vas roman