Paine in vas de yena

de Bucataras Medi in Piine, 14 Sep 2010 | 7258 vizualizari

 

O reteta foarte simpla .

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 175 ml apa
  • 20 ml ulei de masline
  • un pachet drojdie uscata
  • seminte de susan
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine in vas de yena:

Coca pentru paine am framantat-o la masina de paine.Cand programul s-a terminat scoatem coca , o mai framantam noi putin  si o asezam pe capacul unui vas de yena uns cu putin ulei si tapetat cu faina.Facem cateva crestaturi , presaram seminte de susan si  putina faina si lasam la crescut acoperind cu un prosop de bucatarie.Dam apoi la cuptor si lasam pana se coace si rumeneste bine.Scoatem si infasuram painea intr-un prosop pana se raceste.Are un miez si o coaja foarte buna.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine in vas de yena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

Bucataras Medi 1

14.09.2010, 22:43

vai ce zapacite mai santeti ....Gaby este......pup,nadina.............

jolygina 1

09.10.2010, 21:59

foarte buna

Bucataras Medi 1

10.10.2010, 22:04

pup gina.............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa rosie