Parizer de casa - mai bun decat parizerul cumparat

de Criss in Mezel de casa, 18 Noi 2019 | 30480 vizualizari

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

18.11.2019, 13:22

O reteta buna de pus la pastrare !!!

MotanLaOale 1

18.11.2019, 14:02

claudiaO 1

18.11.2019, 14:41

Gherca Daniela 1

18.11.2019, 16:22

Panacris 1

18.11.2019, 17:22

mirela0911 1

18.11.2019, 17:46

Buna idee, trebuie incercat!

Criss 1

18.11.2019, 18:02

RODIMUR 1

18.11.2019, 18:09

Arată bine. Și mie-mi place parizerul și aș vrea o rețetă cu carne de porc, poate încerc și eu...

Rahela Velicu 1

18.11.2019, 20:18

Criss 1

19.11.2019, 08:29

Multumesc!

dantes 1

19.11.2019, 13:05

Trebuie sa incerc si eu,arata super

Criss 1

20.11.2019, 10:13

Multumesc.

Rocsi 1

20.11.2019, 19:25

Mi se pare o reteta grozava si o varianta sanatoasa, fata de ce este in comert!

Criss 1

21.11.2019, 08:12

Asa e, Rocsi. Cu toate astea, am specificat in descriere ca nu va avea exact textura celui din comert.

katty 1

07.12.2021, 12:53

Abia astept sa o incerc!

Criss 1

07.12.2021, 14:29

Katty, daca vrei sa-l facu, eu zic sa folosesti 3 plicuri de gelatina. Astfel textura va fi mai apropiata de cea a parizerului din comert. Eu cand am mai facut, am adaugat 3 plicuri.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Parizer de pui facut in casa