Parizer de casa, special pentru copii

de violeta30 in Mezel de casa, 11 Oct 2014 | 23544 vizualizari

 

Am vazut o reteta la Jamila pe care am adaptat-o dupa cum mi-a placut. In reteta ei era inclus si pesmet, eu am pus paine inmuiata in lapte si am scos si grisul.

 

INGREDIENTE

  • 800 g carne porc sau de pui,
  • 4 felii paine,
  • o canuta de lapte,
  • apa minerala,
  • sare,
  • 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu,
  • condimente de care iti plac,
  • 2 oua,
  • verdeata (patrunjel)
  • o cescuta de ulei,
  • ciuperci, masline sau ardei (se pun la sfarsit peste carne cand intanzi amestecul pe folie). Eu am pus doar ciuperci.
  • folie alimentara
  • folie de aluminiu
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Parizer de casa, special pentru copii:

Pui carnea tocata cu cutitul mai marunt la robot ca sa se poata marunti mai bine, sa nu fortezi robotul, inmoi painea in lapte si o pui peste carne, adaugi toate ingredientele si le mixezi pana se face o pasta. Daca vezi ca e tot vartoasa mai pui apa minerala pana se face un pic mai moale, dar nu foarte moale.  Intanzi folie alimentara pe masa de lucru si pui din carne pe lungimea foliei, iar deasupra pui ardei tocat sau ciuperci. Rulezi cat mai strans si legi la capete.

Apoi le rulezi in folie de aluminiu. Pui intr-o cratita mai mare cele doua rulori in apa rece, cand incepe sa fiarba mai lasi 30 minute. Scoti si lasi la racit. Foarte gustos ! Mai poti pune ceapa calita in unt, eu am facut-o dietetica pentru sotul meu care are probleme cu stomacul.

Fetita mea nu a mai rezistat si a devorat o felie :))

Daca ti-a placut reteta noastra "Parizer de casa, special pentru copii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parizer de casa - mai bun decat parizerul cumparat