Pasta de curry Tikka Masala

de Satisfyyourcravings in Sosuri, 29 Mar 2016 | 4221 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 catei usturoi
  • 1 bucata de 2 cm de ghimbir
  • 1 lingurita piper Cayenne
  • 1 lingura paprika afumata
  • 2 lingurite Garam masala
  • 1/2 lingurita sare
  • 2 lingruri ulei
  • 2 linguri pasta de rosii
  • 2 chili
  • 1 legatura mica coriandru
  • 1 lingura cocos ras
  • 2 linguri midgale macinate
  • 1 lingurita seminte de cumin
  • 1 lingurita coriandru boabe
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta de curry Tikka Masala:

Intr-o tigaie, fara ulei, se prajesc semintele de cumin,  paprika afumata, garam masala, boabele de coriandru si piperul cayenne pana incep sa elibereze aromele.

Se transfera in vasul unui robot de bucatarie, impreuna cu celelalte ingrediente si se mixeaza pana se obtine o pasta omogena.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta de curry Tikka Masala" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

Rahela Velicu 1

29.03.2016, 23:53

Geanina87 1

30.03.2016, 08:41

Gherca Daniela 1

30.03.2016, 13:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sos picant