Pastai galbene cu smantana

de Catalina L in Mancaruri de legume, 11 Aug 2018 | 3916 vizualizari

 

Ce bunatate, imi aduc aminte cand eram mica nu prea apreciam, dar tatalui meu ii placeau la nebunie.
Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi. O minunatie!
https://www.blogulluicatalina.com/2018/08/pastai-galbene-cu-smantana.html

 

INGREDIENTE

  • 300 g de pastai galbene
  • 2 linguri samantana
  • 50 ml de lapte
  • 1 ceapa mica salota
  • 1 catel de usturoi
  • paprika afumata
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • cimbru uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene cu smantana:

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate. 

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt si usturoiul tocat in uleiul fierbinte.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.

Turnati smantana si laptele. Presarati cimbru uscat deasupra.

Amestecati si fierbeti la foc mic 3 minute.

Puneti sare si piper, presarati paprika.

Serviti cald!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecei la cuptor