Pastai galbene cu smantana si mozzarella

de Catalina L in Mancaruri de legume, 13 Aug 2020 | 1886 vizualizari

 

Am utilizat pastai proaspete culese si gatite in aceeasi zi. 
O minunatie! 
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/08/pastai-galbene-cu-smantana-si-mozzarella.html

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de pastai galbene
  • 2- 3 linguri samantana
  • 125 gr de mozzarella
  • 1 ceapa verde
  • boia de ardei
  • sare, piper
  • 2 linguri ulei
  • ierburi aromate de Provence
  • patrunjel proaspat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai galbene cu smantana si mozzarella:

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate. 

Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit ceapa taiata marunt cu un pic de boia de ardei.

Colorati, adaugati pastaile scurse si sotati cateva minute.

Varsati smantana , presarati ierburi aromate de Provence ai amestecati.

Puneti branza mozzarella taiata bucatele, sare si piper.

Amestecati si gatiti 2-3 minute. Serviti imediat.

Decorati cu patrunjel proaspat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai galbene cu smantana si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole cu carnati, mamaliguta si castraveciori murati