Pastai verzi cu chili si pasta de ardei

de Rahela Velicu in Retete Delikat, 31 Iul 2018 | 2182 vizualizari

 

O mancare extrem de gustoasa, special pentru cei ce iubesc gustul iute.
 
"Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale"

 

INGREDIENTE

  • 600 g pastai verzi
  • 3 linguri pasta de ardei kapia
  • 1 capatana de usturoi
  • ierburi de gradina
  • chilli
  • rozmarin
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai verzi cu chili si pasta de ardei:

Taiem pastaile in 3-4 si le punem 20 de minute la fiert in apa cu sare.

Usturoiul il pisam, adaugam 1 cana de apa si pasta de ardei si acest amestec il adaugam pastailor. Adaugam rozmarin si ierburi de gradina. Acoperim cratita si lasam inca 15-20 de minute la fiert. Adaugam un praf de chilli la final.

TIPS-URI

1

Pasta de ardei kapia poate fi inlocuita cu pasta de tomate.

2

Puteti adauga si carne de pui, de porc sau afumatura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai verzi cu chili si pasta de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei cu telemea de oaie