Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella

de Catalina L in Mancaruri de legume, 17 Sep 2020 | 1861 vizualizari

 

Ce-mi plac pastaile proaspete !!!

De data aceasta aveam jambon sec afumat, un pic de mozzarella si am facut o mancare chiar gustoasa.
 
https://www.blogulluicatalina.com/2020/09/pastai-verzi-cu-jambon-sec-si-mozzarella.html

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de pastai verzi
  • 3 linguri de smantana
  • 50 gr de mozzarella (puneti mai multa daca aveti )
  • 1 ceapa salota
  • 1 catel de usturoi
  • 3 felii de jambon sec Foret Noir
  • paprika afumat
  • sare, piper
  • 3 linguri ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella:

Curatati si spalati pastaile verzi.

Intr-o oala adanca puneti la fiert o cantitate mare de apa cu sare.

Adaugati pastaile spalate si curatate.  Fierbeti la foc potrivit timp de 15 minute.

Scurgeti-le si puneti-le sub un jet de apa rece.

Intr-o tigaie adanca puneti la prajit in uleiul incalzit ceapa taiata marunt cu usturoiul tocat, cu jambonul taiat bucatele si cu un pic de paprika .

Colorati ceapa, adaugati apoi pastaile scurse si sotati cateva minute.

Puneti smantana, apoi mozzarella si amestecati.

Adaugati sare, piper. Amestecati si lasati sa scada apa cateva minute. Serviti-le calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pastai verzi cu jambon sec si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole cu coaste afumate