Paste colorate cu telemea la cuptor

de Panacris in Paste, 27 Iul 2012 | 4356 vizualizari

 

Acest fel de mancare se poate consuma la masa de pranz sau cina, cald sau rece dupa preferinta fiecaruia!:)

 

INGREDIENTE

  • paste colorate 300g,
  • unt 50 g,
  • telemea de oi 200 g,
  • branza de burduf 100 g,
  • smanatana 300 ml,
  • oua 3 bucati,
  • pesmet
  • cascaval afumat Delaco 50 g.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste colorate cu telemea la cuptor:

Pastele se fierb al dente in apa cu putina sare. Se strecoara si se trec rapid sub un jet de apa rece, apoi se amesteca cu smantana, branza de burduf faramitata, telemeaua rasa si ouale, pana se incorporeza toate ingredientele. Amestecul de paste se aseaza intr/o tava termorezistenta, unsa cu unt si tapetata cu pesmet. Deasuora se rade cascaval afumat de la Delaco. Pastele se pun la copt, in cuptorul preinics cca. 15 minute, la foc mediu, pana se auresc deasupra.

Se servesc calde sau reci, cu adaos de smantana, ptr. cine are voie:D, dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste colorate cu telemea la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Macaroane cu branza de burduf