Paste cu branza la cuptor

de oanapl in Spaghete, 25 Oct 2017 | 10772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g paste (spaghete)
  • 300 g brânză de vaci
  • 50 g smântână
  • 100 g șuncă
  • 2 ouă
  • unt pentru uns
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu branza la cuptor:

Fierbi pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apă rece și le lași la scurs.
Mixezi ouăle cu smântâna, apoi adaugi brânza de vaci și omogenizezi. 
Condimentezi cu sare si piper. Adaugi șunca tăiată cubulețe și pastele și amesteci.
Ungi un vas termorezistent cu unt, pui pastele și nivelezi. Introduci vasul in cuptorul preîncălzit la 180 grade C, pentru 25-30 minute, până când se rumenesc frumos.

Servești pastele calde, dar și reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

oanapl 1

27.10.2017, 13:54

dantes 1

27.10.2017, 16:52

Bune!

mirela0911 1

29.10.2017, 21:05

Delicioase!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu branza