Paste cu carnati si ardei gras

de - Andreea - in Paste, 27 Aug 2014 | 5846 vizualizari

 

Perfecte pentru un pranz delicios si satios !

 

INGREDIENTE

  • 300 gr paste
  • 2 carnati proaspeti
  • 1 ardei gras
  • sare
  • piper
  • ulei de masline
  • parmezan
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu carnati si ardei gras:

Ardeiul il spalam,indepartam cotorul si semintele si il taiem fasii.

Carnatii ii taiem rondele subtiri si ii prajim in putin ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.Cand sunt gata se scot pe un servet de hartie.

In uleiul in care am prajit carnatii punem ardeiul .Lasam la calit adaugand 2-3 linguri cu apa.Cand apa s-a evaporat si ardeiul s-a calit adaugam carnatii.Amestecam si inchidem focul.Potrivim de sare si piper.

Separat punem apa la fiert.Cand apa a inceput sa fiarba punem sare si pastele.Lasam sa fiarba conform indicatiilor de pe ambalaj.

Cand pastele s-au fiert,le scurgem bine de apa si le punem in tigaia cu carnati si ardei.Amestecam bine.

In momentul servirii presarati dupa plac parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu carnati si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb