Paste cu ciuperci

de DanaModog in Penne, 2 Ian 2015 | 4382 vizualizari

 

Dupa parerea mea exista 2 tipuri de persoane, cele care prefera sosul alb si cele care prefera sosul rosul. Eu eram convinsa ca nu o sa imi placa sosul rosu, pana cand m-am indragostit. Iubitul meu mi-a gatit acest sos cu spaghete (din nou mie nu imi placeau spaghetele si nici in ziua de azi nu le mananc numai daca sunt cu acest sos), dar ideea e ca acest sos a ajuns la sufletul meu si vreau sa se bucure si alti de el. Aceasta reteta este ca un mic pod care ma duce sa retraiesc cele mai bune amintiri.

 

INGREDIENTE

  • ulei de masline cat sa acore oala
  • 2 cepe medii
  • 1 morcov
  • 250 g ciuperci
  • 2 catei de usturoi
  • frunze de patrunjel
  • 500 ml bulion
  • sare si piper
  • 400 g paste (eu am folosit penne)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu ciuperci:

Se caleste ceapa in ulei, dupa se adauga morcovul taiat dupa preferinte si ciupercutele spalate si taiate, se lasa sub capac pana se evapora apa lasata de ciuperci si se adauga bulionul, sarea, piperul, patrunjelul taiat si usturoiul presat. Se mai lasa 15 minute. Dupa ce e gata se pun pastele si se amesteca cu sosul.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge perfect cu parmezan ras pe deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Penne cu ghebe