Paste cu linte

de Bya Ralu in Paste, 30 Oct 2015 | 9137 vizualizari

 

Este o reteta italieneasca,am vazut-o pe un site,are mici modificari

 

INGREDIENTE

  • paste trofie liguri Barilla
  • 1/2 cutie de linte
  • 1 ceapa alba mica
  • 1 morcov mic
  • vegeta/piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu linte:

Ceapa se toaca marunt iar morcovul se da pe razatoarea mica si se pun la calit in ulei de masline pentru cateva minute.

Se acopera cu apa si se lasa la foc mic pana scade zeama.

Se completeaza cu apa,se adauga pastele,se ameseteca des iar cand este nevoie se mai pune apa.

Cand pastele si legumele sunt fierte se adauga condimentele si lintea spalata si scursa de apa.

Se lasa cateva minute pana scade putin zeama dupa care se servesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
GNOCCHI cu macrou si masline