Paste cu pui, ciuperci si smantana

de RuxyRux in Spaghete, 30 Iul 2011 | 13390 vizualizari

 

Foaaaaaaaaarte bune...asta a fost reactia baietelului meu.......

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie si jumatate de paste( eu am pus taglierini)
  • 400 gr smantana
  • 2 cutii de ciuperci feliate( o cutie are 156 gr)
  • 2 piepti de pui
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • 1  legatura marar
  • 1 ardei mic capia rosu
  • 3 linguri ulei ( palmier)
  • sare dupa gust
  • piper
  • parmezan ras( 3 gramajoare)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu pui, ciuperci si smantana:

Tocam carnea impreuna cu ceapa si mararul, apoi si morcovul.

Incingem uleiul in tigaie adaugam compozitia de carne si cateva linguri de apa. Amestecam din cand in cand si nu lasam sa se prajeasca cand apa mai scade mai adaugam putina.

Dupa aproximativ zece minute, adaugam mai multa apa, cat sa acopere carnea si lasam sa fiarba.

Cand a fiert cam la jumatate adaugam ciupercile si ardeiul taiat fasiute.

Dupa 15 minute punem si smantana si lasam la foc foarte mic pana pregatim pastele.

Fierbem pastele( 4 min) si le scurgem( eu le dau mereu sub un jet rapid de apa).

Le amestecam in cratita cu sosul de carne.

Asezam in tava de Jena si radem parmezan.

Dam pentru 30 de minute la cuptorul incins maxim.

Servim cu pofta...uffff....aveti grija sunt fierbinti...

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu pui, ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paste cu ciuperci, ardei si dovlecel