Paste cu smantana si parmezan

de oanapl in Fusilli, 21 Iun 2021 | 4412 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g paste
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1-2 căței de usturoi
  • ½ ardei gras roșu
  • 2 gălbenușuri
  • 200 ml smântână pentru gătit
  • 40 g parmezan
  • Roșii cherry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu smantana si parmezan:

Fierbi pastele în multă apă fierbinte cu sare, apoi le scurgi bine de apă.
Încingi uleiul și pui usturoiul și ardeiul tăiate felii și lași să se călească 5 minute, apoi adaugi pastele.

Într-un bol amesteci smântâna pentru gătit cu gălbenușuri și asezonezi cu sare și piper.
Reduci focul și adaugi mixul de smântână cu gălbenușuri și parmezanul și amesteci până la omogenizare.
La final adaugi și roșiile tăiate în jumătate și servești.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu smantana si parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere