Paste cu varza si Cabanos

de Satisfyyourcravings in Paste, 8 Oct 2017 | 2307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 grame Cabanos
  • 2 linguri ulei de masline pentru gatit
  • 4 linguri de unt
  • 1 ceapa mare
  • 1/2 varza proaspata
  • 1 catel de usturoi
  • 150 grame mazare congelata
  • 400 grame paste mari (eu am folosit Mezzi Rigatoni)
  • sare, piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paste cu varza si Cabanos:

Se feliaza Cabanosul, ceapa si usturoiul se toaca, iar varza se taie julienne. 

Se incalzeste 1 lingura de ulei intr-o tigaie incapatoare, la foc mediu si se adauga salamul. Se prajeste pana devie auriu, cateva minute. 

Intre timp, se fierb pastele conform instructiunilor de pe ambalaj, in apa sarata.

Se adauga restul de ulei, untul si ceapa si se soteaza 5 minute, pana cand ceapa s-a inmuiat. 

Se adauga varza si usturoiul si se gatesc 15 minute, pana cand varza s-a inmuiat. 

Se adauga pastele, mazarea, sare si piper si se mai gatesc 2-3 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paste cu varza si Cabanos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tagliatelle cu varza si sunculita