Pateu de soia

de gospodinadecriza in Mancaruri de post, 18 Mar 2010 | 14543 vizualizari

 

O reteta foarte buna in post!

 

INGREDIENTE

  • -1 cana boabe de  soia
  • - 3,4 linguri ulei de masline
  • -  cativa catei de usturoi
  • - masline
  • - optional:
  • suc de rosii, lamaie
  • - sare, chimen
  • - verdeata: patrunjel marar
  • - o cana cu apa in care a fiert
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu de soia:

Modul de preparare e cel de la humus (pateul de naut).

Boabele de soia se pun la inmuiat in multa apa, peste noapte. Dimineata, se pun la fiert, intr-o oala mare, aproape 2 ore. Dupa ce au fiert, se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin, si apoi punem la robot sau blender, impreuna cu uleiul, o cana cu apa in care a fiert (sau mai putin, in functie de cum dorim pasta) ceapa, usturoiul, lamaia, sucul de rosii si condimentam.

Acoperit, poate fi pastrat la frigider 2, 3 zile.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu de soia" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

nadina73 1

18.03.2010, 21:32

cred ca e grozav de bun ,cu siguranta am sa incerc reteta,grozava

gospodinadecriza 1

18.03.2010, 23:07

Si eu am pe lista mea retete de la tine! Si acum am la inmuiat boabe de soia! Nu stiu ce voi face cu ele, inca! Hai la nani!

gaby_duceag 1

30.03.2010, 08:38

gospodino, ce coincidenta de initiale.GDC a fost numarul de la prima noastra masina si se "traducea"GABRIELA,DUCEAG,CEZAR(NUMELE MEU+AL SOTULUI.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tarta de cartofi si soia