Pateu facut in casa

de mihaelaM in Mezel de casa, 29 Oct 2011 | 20845 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g ficat de porc
  • 2cepe mari
  • 100ml ulei masline
  • 50 de unt
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pateu facut in casa:

Spalam bine ficatul dupa care il punem la fiert in apa cu sare,spumand de cate ori este nevoie.

Intr-o craticioara punem uleiul si ceapa taiata marunt pt a se cali.Tot aici vom pune si ficatul impreuna cu untul .Lasam cam 5-10 min.

O data calite le vom pune in robot pana se fac pasta.Gata un pateu bun  fara conservanti si ....

Pofta mare!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pateu facut in casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

kamy 1

02.11.2011, 20:03

mi-am tot propus sa fac si eu

mihaelaM 1

04.11.2011, 15:50

pai pana faci u te servesc eu cu mare drag

gaby_gabytza 1

23.11.2011, 09:05

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Lebar