Peste cu garnitura de cartofi

de deyzy93 in Peste, 5 Iun 2013 | 4256 vizualizari

 

ceva simplu si rapid

 

INGREDIENTE

  • 6 cartofi potriviti
  • 2 pestisori
  • faina
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • boia
  • busuioc
  • apa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de cartofi:

Luati 2 pesti si ii taiati in 2, puneti sare si piper pe ei, apoi ii tapetati bine in faina si ii treceti prin ouale batute bine. Dupa ce ati terminat cu acesti pasi puneti intr-o tigaie ulei la incins si puneti pestele la prajit, la foc mic pana se rumeneste.

In alta tigaie puneti ulei la incins, taiati cartofii si ii puneti in tigaie, peste ei puneti sare, piper, putina boia si adaugati pe parcurs cate un paharut de apa pana sunt gata. Peste cartofi puneti 1 capac pentru a se face in aburi, ies mult mai buni. Pe cand sunt gata, inainte sa ii scoateti puneti si 2 frunzulite de busuioc, apoi stingeti focul si mai lasati-i putin cu capacul deasupra.

Acum totul este gata pentru servit.

POFTA  BUNA!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu legume