Peste cu garnitura de castraveti caliti

de Lau in Peste, 15 Iul 2011 | 3586 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g peste
  • pesmet
  • ulei
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 3 castraveti
  • 300 g rosii
  • 20 g unt
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingura branza
  • 1/2 legatura marar
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste cu garnitura de castraveti caliti:

spalam pestele, il uscam cu un servet

le trecem prin pesmet amestecat cu putina sare,le prajim dupa care le scoatem pe o farfurie si le stropim cu zeama de lamaie

curatam castravetii,ii taiem cubulete,spalam rosiile, apoi le scurgem semintele si le taiem in sferturi

intr-un vas mic calim castravetii in untul topit,apoi ii lasam sa se inabuse timp de 5 min la foc mic,adaugam rosiile si continuam sa fierbem impreuna 2 minute. Incorporam branza amestecata cu smantana,potrivim de sare si piper dupa gust,dupa cateva scurte clocote adaugam mararul tocat si stingem focul

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste cu garnitura de castraveti caliti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste prajit cu sos de smantana