Peste la cuptor cu sos de rosii

de housy in Peste, 26 Iun 2010 | 49133 vizualizari

 

De data aceasta am facut reteta cu file de macrou, dar de obicei prefer file de pangasius sau salau

 

INGREDIENTE

  • 8 fileuri macrou (sau 4 fileuri de pangasius; de fapt va puteti orienta in functie de cate incap in tava)
  • 1 pahar apa
  • 5 linguri suc ardei rosii (facut de mami)
  • usturoi
  • 2 pahare vin alb
  • 1 lingura ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu sos de rosii:

- se aseaza in tava pestele

- in el se "infig"  catei de usturoi

- peste se toarna cele 2 pahare de vin

- sare si piper

- se acopera cu folie si se da la rece peste noapte (sau cateva ore)

- intr-un bol se amesteca sucul de ardei, cu uleiul si apa

- se toarna peste peste

- se da la cuptorul incins in prealabil si se tine acolo 30-40 minute.

                                          Gustor, usor si fraged !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

nadina73 1

26.06.2010, 23:02

peste super bun si aici ma gasesti daca e peste si ciuperci ma gasesti sigurnota maxima

eclerash 1

26.06.2010, 23:27

pestele este bun in orice combinatie,iar daca mai arata si atat de bine precum al tau...este absolut minunat!

housy 1

27.06.2010, 12:17

ms.ms gatesc destul de des peste in felul acesta. ne place la amandoi !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
File pangasius la cuptor