Piept de porc la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 9 Feb 2021 | 5748 vizualizari

 

O bucata de carne ieftina si accesibila care gatita indelungat la cuptor se va topi in gura.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/12/piept-de-porc-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de piept de porc
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa rosie sau salota
  • sare marina
  • cimbru, piper
  • 3-4 linguri sos barbecue
  • vin alb 150 ml
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piept de porc la cuptor:

Ungeti carnea peste tot cu sosul barbecue.

Puneti-o intr-un vas cocota pentru cuptor.

Curatati ceapa si usturoiul.  Tocati-le marunt si puneti-le peste carne.

Presarati cimbru, piper si sare.

Varsati vinul si adaucati 100 ml de apa. Acoperiti si dati la cuptor 1 ora 30 minute la 160°C.
Verificati de apa.

Descoperiti si gatiti inca 1 ora ca s-o rumeniti frumos.

Intoarceti-o de 2-3 ori si arozati-o cu sos.

Taiati felii si serviti-o cu cartofi sau andive la cuptor.  

Daca ti-a placut reteta noastra "Piept de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci