Pilaf de post cu ciuperci

de Oana in Mancaruri de post, 29 Mar 2017 | 18853 vizualizari

 

Merge de minune alaturi de o salata verde de primavara!

 

INGREDIENTE

  • 250 gr orez
  • 750 ml apa fierbinte
  • 1 morcov
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • 2 +2 linguri ulei
  • sare si piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 250 g ciuperci brune
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de post cu ciuperci:

  • Pune intr-o craticioara uleiul sa se incinga, adauga ceapa tocata cubulete, morcovul ras si ardeiul capia cubulete

  • Lasa-le sa se caleasca putin, apoi adauga boia dulce, sare si piper

  • Pune orezul spalat, apoi apa fierbinte si pune craticioara la cuptor la 180 de grade pentru 20 d eminute, pana orezul este gatit

  • Intre timp taie ciupercile felii si soteaza-le in 2 linguri ulei. Dupa ce opresti focul adauga sare si piper dupa gust.

  • Cand orezul este gata, scoate-l din cuptor si pune ciupercile. Amesteca usor si este gata!

  • Presara patrunjel verde deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de post cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu linte si ciuperci