Pipote si inimi cu smantana

de dariadeea in Mancaruri cu carne, 1 Iul 2013 | 17208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi
  • 400 g smantana
  • 300 g iaurt
  • 2-3 linguri faina
  • 100 ml lapte
  • 1 ceapa potrivita
  • 2-3 linguri ulei
  • sare,piper,foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu smantana:

Se spala bine pipotele si inimile,se curata.Se pun la prajit in ulei,nu foarte tare,se adauga ceapa tocata foarte marunt se mai lasa un pic apoi se adauga apa si se lasa la fiert.Cand sunt fierte bine,se adauga amestecul de smantana,iaurt si faina dizolvata in lapte.Se condimenteaza se mai lasa 10 min si se ia de pe foc.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (9)

Panacris 1

01.07.2013, 17:47

- Andreea - 1

01.07.2013, 21:15

Sim0na 1

02.07.2013, 11:43

tare buna mancarica

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ficatei si pipote ca la mama acasa