Piure de cartofi cu afumatura la cuptor

de Adrian2016 in Mancaruri cu carne, 19 Iul 2018 | 3839 vizualizari

 

Un deliciu pentru cand aveti musafiri.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr de cartofi
  • 100 ml de lapte
  • 100 gr de unt
  • 200 gr de carnati afumati
  • 200 gr de bacon
  • 100 de gr de sunca
  • 150 gr de cascaval Delaco
  • 3 oua
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu afumatura la cuptor:

        Pentru inceput, punem cartofii curatati si taiati la fiert in apa cu sare. Cand acestia sunt gata, ii pasam si adaugam laptele si untul. Omogenizam bine compozitia impreuna cu ouale si cascavalul ras.

Ungem un vas de yena cu putin unt, adaugam piureul si dam la cuptor la 180 de grade C, pana se leaga compozitia.

    Separat calim intr-o tigaie afumatura taiata cubulete si la sfarsit adaugam ceapa si ardeiul taiat. Cand piureul este legat,  punem deasupra afumatura si mai lasam la cuptor 10 minute. Presaram cascavalul ras si mai dam cateva minute la cuptor sa se rumeneasca.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Poate fi servit alaturi de muraturi sau salata de sezon.

2

Afumatura o putem amesteca cu piureul daca nu vrem sa o punem deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu afumatura la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fleica la cuptor, cu usturoi si mirodenii