Pizza briose

de Ina in Pizza, 29 Sep 2013 | 49427 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri ulei
  • 8 linguri faina
  • o lingurita praf de copt
  • 2 carnati cabanos
  • 150 g cascaval
  • 4 ciuperci
  • 10-15 masline verzi
  • legume uscate
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat si maruntit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza briose:

Cabanosul l-am prajit si l-am feliat marunt, iar cascavalul l-am taiat cubulete. Ciupercile le-am lasat la microunde 3 minute si le-am maruntit. 

Batem ouale cu un praf de sare. Adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt, mixand pentru omogenizare. Adaugam o lingura cu legume uscate si jumatate de lingurita cu piper. 

Amestecam in compozitia de ou cabanosul, ciupercile, cascavalul si maslinele .

In tava de briose asezam hartiute pliate pentru briose. Umplem hartiutele de briose trei sferturi  din  capacitate, cu compozitie  de pizza si presaram busuioc maruntit. 

Dam tava la cuptor pentru cca 25-30 minute , pana ce briosele se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza briose" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Alexandra Burz 1

26.11.2013, 11:34

ce delicios...

Raluca57 1

18.03.2014, 20:49

Le-am facut. Foarte bune!!! rapid si de efect. Le-am decorat cu ketchup inainte sa le mancam.

Ina 1

18.03.2014, 21:41

Ma bucur ca ti-au placut, Raluca!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza de casa, un deliciu proaspat si gustos, pregatit cu dragoste in propria bucatarie