Pizza la tigaie in 15 minute

de Zamfira in Pizza, 17 Ian 2016 | 33497 vizualizari

 

M-am inspirat de pe pagina Motanului-Vladimir Daroc. Pizza arăta prea bine în poze pentru a o rata :)). Mulţumesc pentru reţetă!

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 1 ou
  • 3 linguri de iaurt
  • 1,5 lingură ulei
  • 8 linguri făină
  • 1/2 pacheţel praf de copt
  • 1/2 linguriţă sare
  • Topping:
  • oregano
  • cimbru
  • piper
  • chili opţional
  • salam picant sau şuncă
  • caşcaval sau mozzarella
  • ketchup picant
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza la tigaie in 15 minute:

Amestecăm oul cu iaurtul, uleiul, făina, praful de copt şi sarea. Aluatul trebuie să fie moale spre consistent.
Ungem o tigaie cu unt (punem un strat destul de generos).
Adăugăm aluatul în tigaie.
Deasupra presărăm condimentele şi punem ketchup. Apoi aşezăm feliuţele de salam, şuncă şi caşcavalul răzuit sau felii de mozarella. Punem un capac deasupra tigăii şi o punem pe ochiul mare al aragazului, dar cu flacăra dată la minim. Nu ridicăm capacul fix 10 minute. Apoi verificăm aluatul (să nu fie ars) şi mai ţinem tigaia 5 minute pe acelaşi foc mic sau mai puţine minute (depinde de starea blatului). Se serveşte caldă. 

TIPS-URI

1

 Tigaie de 30-32 cm, capac şi obligatoriu unt pentru uns.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza la tigaie in 15 minute" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

Gherca Daniela 1

18.01.2016, 09:52

buna rau si se face si repede!

miki_a 1

21.01.2016, 00:37

Ce bunatate ai pregatit!

Rahela Velicu 1

10.03.2016, 00:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza casei cu blat din faina integrala