Pizza Margherita

de Ligia Bxl in Pizza, 30 Sep 2013 | 4099 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 gr faina
  • 10 gr drojdie
  • putina sare
  • putin zahar
  • 100 ml apa calduta
  • 1 lingua ulei de masline
  • Pentru umplutura:
  • Ketchup Univer
  • 2 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • sare
  • piper
  • ulei
  • Pentru garnitura:
  • 1 bula mozzarella
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Margherita:

Incepem sa preparam coca astfel: Intr-un bol se pune faina si sarea,apoi intr-un alt bol mic se desface drojdia cu putina apa calduta si zaharul. Se lasa pentru cateva minute la crescut.Se toarna apoi drojdia peste faina,se adauga uleiul de masline si apa si se framanta bine pana devine o coca omogena.Se acopera vasul cu un prosop umed si se tine la crescut pana se dubleaza volumul intr-un loc cald.

In acest timp se calesc rosiile decojite si ceapa taiata marunt.

Dupa ce a crescut coca se intinde o foaie rotunda si se pune in tava,se unge cu Ketchup,apoi pe rand rosiile calite cu ceapa,mozzarella taiata rondele si la final se presara oregano si busuioc.Se da la cuptor pentru coacere.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Margherita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu ton si porumb