Pizza pe pat de cartofi prajiti cu mozzarella

de Valclaudia in Pizza, 18 Mai 2017 | 3080 vizualizari

 

Reteta pentru picnic

 

INGREDIENTE

  • cca 1,5 kg cartofi
  • ulei pentru prajit
  • 2 ardei kapia
  • masline verzi umplute cu ardei
  • cca 150 gr mozzarella
  • cca 6-8 linguri rosii pasate
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe pat de cartofi prajiti cu mozzarella:

Cartofii se curata, se spala si se taie betigase, apoi se prajesc in baie de ulei, pana se rumenesc. Scoatem cartofii pe servetele absorbante.

Preincalzim cuptorul la 200 grade C.

Tapetam tava cu hartie de copt, asezam cartofi in strat uniform, presaram 3/4 din cantitatea de mozzarella trecuta pe razatoare.

Ardeii spalati ii taiem bucatele pe care le asezam peste mozzarella.

Dam tava la cuptor pentru 10 minute, sa se topeasca mozzarella si sa lege cartofii.

Din loc in loc, asezam maslinele verzi umplute cu ardei, rosiile pasate, iar la final, mai presaram si restul de mozzarella.

Dam tava la cuptor pentru alte 15 -20 minute, pana cand pizza se rumeneste frumos.

Scoatem tava din cuptor, lasam putin la racorit, apoi portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe pat de cartofi prajiti cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu blat din paine