Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie

de Bucataras in Pizza, 12 Mar 2021 | 3098 vizualizari

 

O idee minunata pentru un mic dejun tarziu sau pentru o cina usoara: pizza vegetariana cu blat din zucchini, preparata la tigaie.

 

INGREDIENTE

  • 300 g zucchini
  • 1 ou
  • 2 linguri faina integrala de grau
  • Sare, piper
  • plante aromatice uscate: busuioc, oregano, cimbrisor
  • 2 lingurite mix de seminte: dovleac, floarea-soarelui, in, susan, chia, pin
  • 1 lingura ulei de masline
  • Topping pt pizza:
  • O mana de baby spanac
  • Felii de mozzarella
  • Rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie:

Da dovleceii pe razatoare si stoarce excesul de lichid.

Amesteca intr-un castron dovleceii cu oul, faina, semintele si condimentele.

Transfera compozitia intr-o tigaie cu ulei incins si distribuie uniform pe intreaga suprafata a tigaii.

Lasa la rumenit cam 5 minute la foc moale, apoi intoarce blatul cu grija pe partea cealalta.

Adauga frunzele de spanac, rosiile cherry taiate in jumatate, feliile de mozzarella, un praf de sare si putin chili.

Acopera tigaia cu un capac si lasa pentru inca 5-7 minute la gatit. Daca se mai formeaza lichid in timpul prepararii, scurge-l. 

Enjoy!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana cu blat de zucchini, preparata la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu mozzarella,legume,salam si kaizer