Placinta cu fasole verde si ciuperci

de nadina73 in Mancaruri de post, 22 Ian 2011 | 7767 vizualizari

 

O reteta de post ,preluata de la o manastire.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj 500 g
  • 1 cutie fasole verde mare
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 cutie masline negre fara samburi
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 3-4 linguri ulei
  • patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu fasole verde si ciuperci:

Se toaca ceapa,se caleste in putin ulei.

Se pun ciupercile  si maslinele tocate marunt peste ceapa.

Fasolea se taie marunt, se pune peste ciuperci si masline.

Rosiile se decojesc si se taie cubulete,se amesteca toate,se lasa sa fiarba 10 minute.

Se condimenteaza cu sare ,piper si patrunjel verde tocat.

Se intind putin foile de foietaj cu sucitorul.

Se tapeteaza o tava cu hartie de copt,se intinde o foaie,se pune compozitia de legume,scursa daca ramane zeama.Se acopera cu cealalata foaie.Se poate intepa putin cu furculita (eu am modelat-o putin)se unge cu putin ulei.

Se apasa bine marginile pentru a nu curge compozitia afara.

Se da tava la cuptor pentru 30-40 minute la 170 grade.

Se serveste simpla sau cu khetchup dulce sau picat,dupa preferinta.

O placinta de post foarte buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu fasole verde si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gulas de post, din ciuperci si cartofi