Placinta cu ficatei de pui

de Rocsi in Retete Delikat, 6 Aug 2018 | 7252 vizualizari

COMENTARII (21)

Satisfyyourcravings 1

06.08.2018, 20:48

Wow! Cum arata aluatul!!!

Ina 1

06.08.2018, 20:55

Buna trebuie sa fie!

Merisor 1

06.08.2018, 20:59

Minunată!

RODIMUR 1

06.08.2018, 21:02

Mi-ar placea o bucatica din placinta asta...

MotanLaOale 1

06.08.2018, 21:11

buna buna

Rocsi 1

06.08.2018, 21:30

Adriana, este super pufos aluatul si bun! Ne place mult si il folosesc la diverse retete!

Rocsi 1

06.08.2018, 21:31

Multumesc tuturor! Va poftesc la placinta!

Bucataras Diana 1

06.08.2018, 21:39

Rahela Velicu 1

06.08.2018, 21:46

Buna!

xana 1

06.08.2018, 22:32

Delicioasa!

miki_a 1

07.08.2018, 05:18

Cred că a fost foarte bună și apreciată!

Rocsi 1

07.08.2018, 10:01

Va multumesc!

mirela0911 1

07.08.2018, 11:22

O bunatate!

Satisfyyourcravings 1

07.08.2018, 15:09

Rocsi, ce sa mai? La cum arata cred ca l-as manca in fiecare zi ❤❤❤

- Andreea - 1

07.08.2018, 16:48

mihaelar63 1

07.08.2018, 19:15

Rocsi 1

07.08.2018, 19:32

Va multumesc mult tuturor!

Rocsi 1

07.08.2018, 19:32

Adriana, cat ma bucur ca iti place!

Ksenya 1

08.08.2018, 08:42

Foarte buna si consistenta placinta ta

Dulciuri cu Georgiana 1

08.08.2018, 14:26

Foarte buna !

Rocsi 1

09.08.2018, 19:34

Multumesc mult!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc in sos de mustar