Placinta cu ton si macrou

de cristina1985 in Ton, 20 Mai 2017 | 3442 vizualizari

 

INGREDIENTE

Aluat:

  • 200 ml lapte batut/chefir/iaurt
  • 1 ou
  • 200 g faina
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 3 prize sare

Umplutura:

  • 1 conserva ton in ulei
  • 1 conserva macrou in ulei
  • 2 oua fierte
  • 30 g marar
  • 70 g cascaval
  • ulei pentru uns tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu ton si macrou:

Umplutura: Fierbeti doua oua (tari). Cand s-au racit, se taie cubulete.

Scurgeti pestele de ulei. Taiati mararul.

Aluat: se amesteca toate ingredientele.

Folosit o tava de 24/24 cm. Intindeti aluatul cu o lingura, in tava. Sa nu va speriati pentru ca aluatul pare putin. Va creste in cuptor. Asezati bucatile de oua, pestele,mararul si dati la cuptorul preincalzit, la 175 grade C, pentru 20-25 minute.

Apoi, scoateti placinta si presarati cascavalul, dat pe razatoarea mica. Se mai tine la cuptor inca 5 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu ton si macrou" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton