Plăcintă spirala cu brânză sărată (2)

de diaconta in Piine, 28 Aug 2012 | 9357 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi de placinta( vreo 20 buc)
  • 300 gr telemea sarata de vaca
  • 400 gr brânza de vaci
  • 150 gr iaurt
  • 150 gr smântâna
  • 3 oua
  • Sare,piper
  • Marar verde
  • Pentru uns:
  • Unt sau ulei pentru uns foile de placinta
  • 2 oua
  • 2 linguri smântâna
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă spirala cu brânză sărată (2):

Am sfarâmat brânza,am amestecat-o cu iaurtul,smântâna si ouale batute.Am condimentat si am adaugat mararul taiat marunt.

Am uns o tava de tarta cu unt.

Am luat cate doua sau trei si le-am uns cu unt topit cu ajutorul unei pensule.Am pus brânza deasupra si am rulat foile.Le-am pus în tava,începând din mijloc si formând un cerc.Am continuat asa cu restul foilor ,pâna am umplut tava.

Am batut cele doua  oua cu doua linguri de smântâna si le-am pus deasupra foilor.

Am pus tava în cuptorul preîncalzit pentru 35 de minute,pâna s-au rumenit frumos deasupra.

Se poate servi calda sau rece cu o cana de lapte sau iaurt ori cu o rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă spirala cu brânză sărată (2)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chifle pufoase