Platou asortat de post

de nadina73 in Mancaruri de post, 2 Mai 2010 | 10311 vizualizari

 

un platou de post pt zilele cu dezlegare la peste,pana la Inaltare se mananca in fiecare zi de vineri si miercuri peste

 

INGREDIENTE

  • crochete de peste
  • 1/2 cana orez
  • 2 cartofi
  • patrunjel verde
  • sare
  • ulei
  • salata verde
  • ceapa
  • castravete
  • rosii
  • otet de mere 1 lingura
  • ardei rosu
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou asortat de post:

Se prajesc crochetele de peste in ulei foarte fierbinte

cartofi se curata si se taie bastonase apoi se prajesc(sau se pot face naturi,doar fierti)

orezul se pune la fiert cu putina sare,ulei si 1  1/2 cana de apa

salata se taie marunt ,la fel si castravetele,rosiile,ceapa,ardeiul si se amesteca bine toate cu putina sare,ulei si otet de mere

cand toate sant pregatite se aseaza pe platou in ordinea care doriti

Este un platou grozav  pt zilele de post

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou asortat de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ciuperci