Plum sauce

de Mitinita in Sosuri, 25 Sep 2011 | 4509 vizualizari

 

Iata un alt produs care se gaseste mai greu in magazinele noastre (eu inca nu l-am depistat) dar care se poate face si acasa! Este intalnit in bucataria chinezeasca si se serveste pe langa spring rolls,Peking duck.

Ingrediente:
250 gr prune
2 linguri otet
2 linguri sos de soia
1 lingurita usturoi pudra
1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi
varf de cutit de ardei iute

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 250 gr prune
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingurita usturoi pudra
  • 1/4 lingurita de ghimbir pudra Kotanyi
  • varf de cutit de ardei iute
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plum sauce:

 

Se scot samburii si se mixeaza prunele pana se obtine o pasta.

Se amesteca impreuna cu restul ingredientelor si se pun intr-o craticioara.

Se tin pe foc mediu pana se obtine un sos si se amesteca des.

Se pune continutul intr-un borcan sterilizat si se da la dunst 15 minute din momentul in care incepe sa fiarba apa.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Plum sauce" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

RuxyRux 1

25.09.2011, 22:52

Deci....gata cu linistea ta Miti

MotanLaOale 1

26.09.2011, 10:22

interesant

Lau 1

03.10.2011, 09:44

interesant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Otet de capsune