Portofele cu ciuperci

de lira in Pui, 11 Iul 2010 | 5839 vizualizari

 

Foarte buna... sa-ti bati copiii :)

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 8-9 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 10 felii de branza topita
  • 200 ml supa de legume
  • 1 lingura de unt
  • patrunjel
  • foarte putina sare (are sare si supa de legume si branza topita, asa ca atentie)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu ciuperci:

Pieptul de pui  il taiem felii, dupa care il batem cu ciocanul de snitele.

Ceapa se taie marunt, iar ciupercile felii.

Intr-o tigaie punem lingura de unt si adaugam ceapa. Cand ceapa este prajita pe jumatate, adaugam ciupercile. Lasam sa se inabuse ciupercile, iar la sfarsit asezonam cu patrunjel si sare.

Pe fiecare bucata de carne de pui punem o felie de branza topita, punem cate o lingura din umputura de ciuperci, dupa care rulam si prindem cu o scobitoare.

Punem toate rulourile intr-o tava unsa cu ulei, dupa care stropim cu supa de legume. Dam tava la cuptor pentru 30-40 de minute pana se coace carnea de pui. O sa vedeti ca supa se va transforma intr-un sos bun de tot.

Eu dupa ce carnea a fost facuta am scos tava de la cuptor si am pus putin cascaval peste fiecare rulou si am mai dat 10-15 minute la cuptor sa se rumeneasca cascavalul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

11.07.2010, 18:05

ina vezi ce bine de mine ca va am pe voi o gascaam trecut-o la favo 5 furcu

lia maria 1

12.07.2010, 09:19

buna reteta grozava prezentarea

lira 1

12.07.2010, 09:25

mersi mult lia, ti-o recomand cu drag

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe inferioare de pui imbracate in foietaj