Prajitura cu bulion

de ralu_ca in Prajituri, 22 Mar 2014 | 17135 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 15 linguri ulei
  • 15 linguri zahar
  • 15 linguri bulion
  • 1 praf de sare
  • faina cat cuprinde
  • 1 plic praf de copt
  • gem de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu bulion:

Am pus intr-un vas uleiul, bulionul, zaharul, praful de copt si sarea. Am amestecat, apoi am adaugat treptat faina cat cuprinde pana obtinem un aluat omogen si elastic. Impartim aluatul in trei si fiecare parte o intindem pe dosul tavii si o coacem. Le-am lasat la racit, apoi le-am uns cu gem de prune. Ultima foaie am pudrat-o cu zahar pudra.

Spor !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu bulion" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

laura_n 1

23.03.2014, 11:51

si eu am primit comanda de prajitura din asta )) sper sa ma invrednicesc sa o fac

Satisfyyourcravings 1

24.03.2014, 14:01

Buna, buna!

adela_64 1

02.06.2014, 15:51

Minunat arata! Spune-mi te rog, aluatul este unul ca de chec? Asa se vede in poze. Nu pare a afi un aluat care se intinde cu facaletul. Astept raspuns. Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi cu bulion