Prajitura cu capsuni

de Ramonica in Vegan / Raw vegan, 4 Iun 2011 | 7641 vizualizari

 

O prajitura foarte buna, care a avut mare succes printre cei care au gustat-o.

 

INGREDIENTE

Ingrediente pentru blat:

  •     2 cani nuca hidratata vreo 3-4 ore
  •     1 cana curmale hidratate si ele cam 1 ora
  •     2 linguri cacao ( am folosit boabe crude de cacao pe care le-am macinat )

Ingrediente pentru crema:

  •     1 cana caju hidratat 3 ore
  •     2 cani capsuni ( congelate de data asta)
  •     2 linguri miere


Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu capsuni:

BLAT Am pus toate ingredientele in robot si le-am mixat pana ce am obtinut o compozitie omogena. Intr-o tava cu peretii detasabili si diametrul de 19 cm am presat compozitia obtinuta.

CREMA Am scos capsunile din congelator cu cateva ore inainte de pregatirea prajiturii, pentru a se dezgheta. Apoi am mixat toate ingredientele in blender pana am obtinut o crema fina.

Am adaugat crema peste blat si am pus prajitura la frigider.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert ciocolata de casa naturala cu zmeura